top of page
Termeni si Conditii

1. Conditii de utilizare a site-ului

 

Apreciem ca vizitati site-ul www.inchirieremicrobuz.ro, site creat, detinut si administrat de societatea ETALON SECURITY SRL, avand sediul in str. Cetatea de Balta, Nr. 112-114, bloc 7, apt 46,  Sector 6, Bucuresti, 060973, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/941/2002, avand CUI nr. RO 14444674, denumită în continuare ETALON VOYAGE –marca inregistrata sub numarul M2015/002908.

Informatiile din acest Site trebuie folosite doar de persoana sau entitatea careia i-au fost adresate. Copierea, reproducerea sau distribuirea informatiilor continute in acest Site in mod neautorizat este strict interzisa.

De asemenea se interzice cu desavarsire interferarea cu elementele de securitate ale site-ului, trimiterea de material sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasa, etnie, convingeri politice, religie, sex, material pornografice sau legate de abuzuri asupra minorilor, violarea legilor romane si internationale.

Utilizatorul are responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele sau. Utilizatorul este obligat sa aiba varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice. Utilizatorul garanteaza veridicitatea datelor furnizate. Utilizatorul nu va utiliza site-ul in scopuri speculative si nu va genera rezervari false sau frauduloase.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.inchirieremicrobuz.ro sau de a afecta performantele serverului, va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in efect cercetarea penala impotriva utilizatorului/rilor care a/au incercat aceasta actiune.

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui site, incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, programe si alte date, reprezinta proprietatea Etalon Security SRL si a Furnizorilor sai, fiind protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara consimtamantul in scris al Etalon Security SRL a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorii pot trimite raportari, comentarii, sugestii, fotografii (caz in care acestea devin proprietatea Etalon Security SRL) la adresa de e-mail info@inchirieremicrobuz.ro

2. Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.inchirieremicrobuz.ro

 

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii inainte de a efectua rezervarea. Prin efectuarea unei rezervari cu noi, sunteti de acord cu efectul legal al acestor termeni si conditii, acestia putand fi modificati si postati pe site-ul nostru web in orice moment si fara notificare prealabila.

Prin efectuarea unei rezervari cu noi, confirmati ca aveti 18 ani sau mai mult. De asemenea, confirmati ca toate detaliile pe care ni le furnizati in scopul achizitionarii Serviciului de la compania noastra vor fi corecte. Sunteti pe deplin raspunzator pentru orice consecinte care rezulta din faptul ca detaliile dvs. sunt furnizate incorect.

Etalon Security SRL (denumita in contract ca Etalon Voyage, transportatorul, agentia, “noi” sau “nostru/noastra”) poate modifica din cand in cand acesti termeni si conditii si poate posta noua versiune pe site-ul nostru, dupa care orice utilizare a site-ului nostru va fi guvernata de noua versiune. Termenii care guverneaza achizitionarea si utilizarea oricarui serviciu vor fi termenii stabiliti in momentul comenzii dvs.

Nerespectarea de catre oricare dintre parti a unui drept sau a unui recurs in temeiul prezentului acord nu constituie o renuntare la acest drept sau recurs.

Am depus toate eforturile pentru a ne asigura ca acest acord respecta in totalitate legile din Romania. Cu toate acestea, nu putem confirma ca acest acord este adecvat sau disponibil pentru utilizare in locatii din afara Romaniei. In cazul in care orice prevedere sau termen al acestor Termeni si conditii va deveni sau va fi declarat ilegal, nevalabil sau inaplicabil din orice motiv, acel termen sau acea dispozitie va fi eliminat/a, dar restul prevederilor vor continua sa aiba efect deplin.

Acest contract a fost redactat atat in limba romana, cat si in limba engleza. In cazul in care exista dispozitii care pot fi discutate, versiunea romaneasca a Contractului de calatorie trebuie sa fie considerata de referinta.

Daca nu se prevede altfel in acest contract, in cazul in care exista vreo neconcordanta intre acest contract si orice alti termeni si conditii din pagina sau documentele noastre web, acest contract trebuie considerat valabil.

Pentru eventualele dezbateri sau intrebari care nu sunt acoperite de prezentul contract, legile Romaniei au efect.

Acesti termeni si conditii, impreuna cu politica de confidentialitate, orice instructiuni privind formularul de comanda si metodele de plata, daca exista, inlocuiesc toti ceilalti termeni si conditii care se aplicau anterior pentru utilizarea site-ului nostru si / sau vanzarea Serviciului.

3. Partile contractante

Aceste conditii de rezervare acopera toate rezervarile facute prin site-ul nostru, inclusiv rezervarile facute direct prin distribuitorii sau agentii nostri.

Contractul de calatorie se stabileste intre Client si Etalon Security SRL. Contractul este valabil din momentul in care va este trimisa confirmarea rezervarii.

Putem transfera sau subcontracta oricare sau toate drepturile si obligatiile noastre in conformitate cu acesti termeni si conditii in orice moment.

Serviciile noastre sunt furnizate numai pentru uz personal. Contractul dintre dvs. si compania noastra este un contract de consum. In consecinta, nu acceptam nicio raspundere pentru orice pierdere de afaceri cauzata de indeplinirea nesatisfacatoare a comenzii dvs. pentru Serviciul nostru.

Daca faceti rezervari prin intermediul unui agent de turism, va rugam sa retineti ca nu aveti un contract valabil cu noi pana la plata integrala si ca au fost primite toate datele necesare pentru indeplinirea cu succes a comenzii dumneavoastra.

In cazul in care rezervarea nu a fost efectuata de Client, ci de o alta persoana sau rezervarea a fost facuta pentru mai multi clienti, presupunem ca toti clientii sunt de acord sa ne furnizeze datele personale si sa faca o declaratie pentru a accepta toti termenii si conditiile din acest contract.

 Vom face tot posibilul pentru a ne asigura ca toate materialele si informatiile publicate pe site-ul nostru web sunt exacte, dar din pacate exista erori si ne rezervam dreptul de a rectifica astfel de erori inainte de confirmarea rezervarii.

4. Serviciile noastre

Compania noastra ofera:

inchiriere autocare, microbuze, autoturisme cu sofer pentru transport intern si international   

circuite turistice

excursii de o zi

team-building-uri

transfer la/de la aeroport

evenimente (conferinte, seminarii, concursuri sportive, concerte, petreceri, nunti)

deplasari de lucru

excursii scolare

transportul zilnic al salariatilor la si de la locul de munca

tururi private standard/personalizate.

Excursiile/deplasarile private sunt organizate la cererea clientului. In acest caz, nu veti calatori cu alti turisti in acelasi vehicul si veti fi singurul beneficiar al serviciilor.

Daca rezervati un tur privat, veti fi preluat de la hotel sau de la adresa si ora pe care le-ati indicat cand ati facut rezervarea si sunt mentionate in confirmarea dvs.

Tururile noastre standard sunt organizate in zilele si orele de program ale obiectivelor vizitate (castele, palate, monumente, muzee etc.) si facem tot ce ne sta in putinta pentru a va asigura ca acestea vor fi deschise vizitatorilor in momentul in care ajungeti, dar nu suntem responsabili in cazul in care aceste obiective sunt inchise pentru vizitatori din motive neprevazute si fara o notificare prealabila in timp ce turul are loc.

Preturile tururilor noastre nu includ taxele de intrare la obiectivele vizitate (cu exceptia celor specificate in descrierea turului). Intrarea este optionala si taxele vor fi platite de catre client la casa de bilete.

5. Comanda si Plata

Trimiteti cererea pe mail sau intrati pe site-ul nostru la Rezervare on-line. Pentru detalii, sunati-ne la 0786 330 000.

In termen de maxim o zi lucratoare veti obtine oferta prin e-mail. In cazul in care nu ati primit oferta va rugam sa verficati in Spam sau sa ne sunati.

Cererea trebuie sa cuprinda: numarul de persoane, masina aleasa, traseul cat mai complet, numarul de zile, programul zilnic, numele, telefonul si mailul dvs.

Disponibilitatea bus-ului si oferta de pret sunt valabile pana la un termen specficat in raspuns.

Rezervarea este bine sa se faca din timp, cu aproximativ 3 saptamani inainte in sezonul turistic si doua saptamini inainte in extra-sezon.

Dupa stabilirea detaliilor transportului (traseu, program, numar soferi, tarif) veti primi factura. Rezervarea se face prin plata unui avans de minimum 30% sau prin plata integrala, aceasta optiune va apartine.

In cazul platii unui avans, diferența de plata se achita cu minim 5 zile înainte de data deplasarii.

Pentru deplasarile care au pretul afisat, specificati acest lucru.

Plata se poate efectua:

- prin transfer bancar

- on-line cu cardul

Pentru rapiditate alegeti  plata on-line cu cardul .Pentra aceasta, dupa ce mentionati acest lucru si comunicati datele de facturare, veti primi un link pentru a face plata, cu avans sau integral in functie de alegerea dvs.

Important: adresa de mail si numarul de telefon sa fie corecte.

Plata cu cardul bancar

Daca alegeti optiunea “Plata prin card de debit/credit”, este necesar sa completati formularul cu detalii despre cardul dvs. Pentru platile cu Visa/Visa Electron si MasterCard (Mastercard/Maestro) folosim sistemul “3-D Secure” dezvoltat de aceste organizatii care asigura un nivel ridicat de securitate pentru tranzactiile online. “3-D Secure” asigura faptul ca nici o informatie despre cardul dvs. nu este transferata sau gazduita in orice moment pe serverele noastre, iar informatiile sunt transmise numai in sistemele Visa si MasterCard. Mai mult, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii. Procesul de autentificare se bazeaza pe codul de securitate cunoscut numai de catre detinator si are loc numai pe serverele Visa si MasterCard. “3-D Secure” permite cumparaturi online cu orice card Visa si MasterCard, inclusiv carduri de debit, carduri electronice (Visa Electron si Maestro). Chiar si cardurile virtuale emise de aceste organizatii sunt acceptate.

In cazul in care incercati sa faceti o rezervare cu un card de credit care nu are fonduri suficiente, a expirat sau nu sunteti proprietarul cardului, veti fi raspunzator pentru toate taxele si consecintele acestei operatiuni.

Nu vom fi raspunzatori pentru eventualele pierderi si cheltuieli pe care le puteti avea, daca nu ne veti notifica in cazul in care confirmarea dvs. nu a fost primita. Numai clientii cu carduri bancare sau de credit valabile pot face plati.

Solutionarea online a litigiilor: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO#

 

6. Confirmarea comenzii

Rezervarea se face prin plata avansului sau plata integrala.

Pentru rezervarile facute cu succes, compania noastra va trimite un e-mail de confirmare. Cititi cu atentie acest lucru, deoarece contine informatii importante despre serviciile dvs. rezervate. Daca nu ati primit mesajul de confirmare, va rugam sa verificati fisierele spam sau junk sau bulk de pe e-mail si, daca inca nu aveti, va rugam sa ne contactati.

Nu vom fi raspunzatori pentru serviciile care nu au fost indeplinite, deoarece Clientii nu au folosit informatiile incluse pentru a-si rezolva problema, indiferent de cauza.

7. Modificare, Anulare

a. Modificare, anulare la initiativa pasagerului

Modificarea detaliilor transportului implica anularea comenzii efectuate si initierea altei comenzi.

Vom face tot posibilul pentru a va oferi o solutie pentru detaliile dvs. de rezervare modificate, dar nu putem garanta ca toate cererile de variatie vor fi acceptate.

Toate anularile vor fi trimise prin e-mail la info@inchirieremicrobuz.ro, anularile nu vor fi acceptate prin telefon.

Se va aplica urmatoarea politica de anulare:

• Gratuit pentru anulare pana la 21 de zile inclusiv pana la data inceperii activitatii

• Rambursarea a 50% din pretul platit pentru anulare intre 21 de zile si 11 zile inainte de excursie

• Nerambursabil pentru anulare intre 10 zile inainte de excursie si in ziua excursiei.

b. Anularea transferului, modificarea la initiativa noastra

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda introdusa de dvs.

In cazul in care trebuie sa va anulam rezervarea, va vom trimite un e-mail pentru a va instiinta in cel mai scurt timp. O alternativa poate fi oferita.

Daca serviciul a trebuit sa fie anulat sau modificat din cauza evenimentelor de forta majora (imprejurari neprevazute sau care nu se afla sub controlul nostru), vom face tot posibilul sa va informam cat de repede putem. Cu toate acestea, in astfel de cazuri, nu putem sa ne asumam responsabilitatea pentru eventualele pierderi pe care le puteti suferi.

Daca compania noastra nu va poate furniza serviciul pe care l-ati comandat din cauza vina angajatilor sau furnizorilor nostri, va vom restitui pretul platit pentru serviciul comandat. In acest caz, raspunderea noastra se va limita la pretul serviciului rezervat.

8. Preturi

Pentru toate rezervarile clientii trebuie sa plateasca preturile inscrise pe site-ul nostru in momentul rezervarii. In cazul in care aceste preturi se modifica intre data rezervarii si data calatoriei in orice mod, aceasta diferenta de pret nu are nicio influenta asupra rezervarilor valide si nu serveste niciun motiv pentru nicio revendicare.

9. Transport

 a. Reguli generale

ETALON VOYAGE inchiriaza autovehicule doar cu sofer si nu vinde bilete pe nicio ruta.

Pentru calatoriile in strainatate sunt necesare carti de identitate sau pasapoarte valabile.

Pentru siguranta dvs. nu discutati cu soferul in timp ce el conduce.

Pasagerii trebuie sa ramana asezati cu centurile de siguranta fixate cand microbuzul/autocarul este in miscare, existand riscul de accidentare in cazul in care soferul schimba viteza, franeaza sau opreste brusc. Pasagerii care utilizeaza spalatorul/toaleta o fac pe propriul risc.

Grupul sanitar se foloseste numai pentru cazurile de urgenta reale, autocarul oprind la un interval prestabilit.

Opririle autovehiculelor ETALON VOYAGE se fac numai in locuri special amenajate, benzinarii, parcari.

Soferul/soferii care conduc microbuze/autocare cu peste 9 locuri sunt obligati conform legii sa respecte timpii de conducere si odihna conform Regulamentului 561/2006 al CE. Aceste autovehicule sunt limitate la o viteza maxima de 100 km/ora conform legii.

Recomandam pasagerilor sa nu aduca mancare la bord, lucru care provoaca disconfort celorlalti pasageri. De asemenea va recomandam sa nu aduceti bauturi fierbinti.

Bagajele de mana usoare (posete, genti) se depoziteaza deasupra capului, sticlele si obiectele grele se depoziteaza doar in locul special amenajat din spatarul scaunului sau sub scaun.

In autocar exista pictograme care arata iesirile de siguranta, stingatoare, ciocane si trusa de prim ajutor.

Pe timpul stationarii autocarului in afara programului de lucru, pasagerii nu raman in autocar.

Lucrurile de valoare, banii si documentele de calatorie nu se lasa in autocar.

Atentie la scari si la limita de sus atunci cand urcati sau coborati din autocar.

Din motive de siguranță, fumatul, consumul de băuturi alcoolice sau utilizarea substanțelor proscrise este interzis în vehiculele utilizate.

b. Copiii ca pasageri

Copiii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

In cazul in care calatoriti cu copii, va rugam sa ne specificati la momentul rezervarii varsta acestora pentru a putea beneficia de scaunul auto. Conform reglementarilor legale in vigoare utilizarea scaunului auto pentru copii este obligatorie.

Compania noastra poate oferi gratuit scaune pentru copii. Parintii pot opta pentru propriile scaune auto pentru a va asigura standardele de siguranta.

Nu ne taxam clientii pentru transportul carucioarelor si transportul cosurilor copiilor pe lista pasagerilor. Va rugam sa ne informati in momentul rezervarii daca doriti sa calatoriti cu bagajele de acces, inclusiv, dar fara a se limita la, carucioare, cosuri sau alte obiecte supradimensionate. Acest lucru este pentru a va asigura ca vehiculul este destul de incapator pentru bagajele dvs. In cazul in care nu ne notificati in momentul efectuarii rezervarii, veti fi responsabil pentru eventualele costuri suplimentare suportate pentru transportul acestor articole.

c. Pasagerii cu dizabilitati fizice

Persoanele cu handicap locomotor in scaun cu rotile au posibilitatea de a calatori cu un autovehicul destinat acestui scop, dotat cu platforma lift ptr urcare-coborire si sisteme de ancorare scaune (Mercedes Sprinter, sectiunea Autovehicule-Minivan).

Nu percepem taxa clienților noștri pentru transportul aparatelor (de exemplu, scaunele cu rotile) necesare pentru pasagerii cu handicap.

d. Animale de companie

Politica noastra este de acceptare a animalelor de companie la bordul autovehiculelor.

Daca doriti sa calatoriti cu cainele dvs.  sau cu alte animale de companie, va rugam sa contactati serviciul nostru pentru clienti.

Cainii pentru nevazatori au un statut special si sintem pe deplin constienti de rolul lor.

e. Comportamentul

Ne rezervam dreptul de a refuza transportul oricarei persoane (atat inainte cat si pe parcursul tururilor) care:

se observa ca este sub influenta alcoolului sau drogurilor

are o boala infectioasa

incearca sa fumeze sau sa consume alcool in vehicul

ar polua vehiculul cu imbracamintea sau cu bagajele

a carei comportare este perturbatoare in orice mod si/sau afecteaza siguranta pasagerilor sau cea a soferului vehiculului

actioneaza in orice mod care este interzis de legile din Romania.

Daca trebuie sa refuzam sa va furnizam serviciul rezervat pentru oricare dintre motivele de mai sus, nu ne asumam raspunderea pentru eventualele costuri suplimentare suportate de dvs. sau din partea dvs. ca urmare a faptului ca facem acest lucru.

f. Bagajele

Autovehiculele au fost proiectate pentru transportul unui bagaj de dimensiuni medii pe persoana. Daca doriti sa calatoriti cu bagaje care depasesc aceasta limita in marime si/sau cantitate, va rugam sa ne informati in momentul rezervarii. Daca nu reusiti, nu va putem garanta ca bagajele dvs. vor fi transportate, deoarece capacitatile vehiculelor noastre sunt limitate.

Daca doriti sa calatoriti cu bagaje de dimensiuni sau forme suplimentare (de ex., anumite dispozitive sportive si instrumente muzicale), va rugam sa contactati serviciul nostru de relatii cu clientii imediat dupa rezervare pentru a va asigura ca veti primi un vehicul potrivit.

Nu ne taxam clientii pentru transportul carucioarelor si purtarea cosurilor copiilor pe lista pasagerilor; sau scaune cu rotile si dispozitive similare ale pasagerilor nostri. Va rugam sa ne informati in momentul rezervarii daca doriti sa calatoriti cu bagaje de acces, inclusiv, dar fara a se limita la, carucioare, scaune cu rotile sau alte elemente supradimensionate. Acest lucru este pentru a va asigura ca vehiculele sunt incapatoare. In cazul in care nu ne notificati in momentul efectuarii rezervarii, veti fi responsabil pentru eventualele costuri suplimentare suportate pentru transportul acestor articole.

Nu ne asumam raspunderea pentru daunele sau pierderile din bagaje decit in conditiile legale dupa constatarea organelor abilitate.

Obiectele uitate in autovehicule raman in custodia noastra timp de 8 saptamani. Daca doriti sa va livram articolele la adresa dvs., retineti ca se va taxa costul calatoriei.

10. Daca aveti o plangere

Daca doriti sa sesizati o problema pe care ati intalnit-o cu serviciul furnizat, va rugam sa ne informati prin trimiterea unui e-mail cu toate detaliile.

Retineti ca orice reclamatii trebuie primite in scris la adresa noastra de e-mail in termen de 28 de zile de la data rezervarii de intoarcere. Necomunicarea reclamatiei dvs. in termen de 28 de zile afecteaza in mare masura capacitatea noastra de a investiga aspectul reclamatiei si, prin urmare, nu putem accepta reclamatii pentru servicii mai tarziu de 28 de zile.

Retineti ca raspunderea noastra pentru serviciile neindeplinite este limitata la suma platita!

Nu vom fi responsabili pentru nici o reclamatie care rezulta din orice eveniment sau circumstanta pe care noi sau furnizorul (furnizorii) serviciului in cauza nu l-am putut anticipa sau preveni. Aceasta poate include (dar nu se limiteaza la) un eveniment de forta majora.

Nu putem accepta nici o raspundere pentru intarzierile rezonabile sau inevitabile, cauzate de natura serviciilor noastre (de exemplu, conditiile de trafic).

11. Politica de confidentialitate

Etalon Security SRL este un operator care datorita obiectului sau de activitate, gestioneaza informatii despre persoane fizice.

Pentru a procesa rezervarea, trebuie sa colectam anumite detalii personale de la dvs. Acestea vor include, dupa caz, numele, adresele si numerele de telefon ale pasagerilor, cardul de credit/debit sau alte detalii de plata si cerintele speciale, cum ar fi cele referitoare la orice dizabilitate sau stare medicala care ar putea afecta rezervarea aleasa. Pentru a procesa comanda dvs., va putem impartasi informatiile cu furnizorii sau cu alte parti terte implicate. Vom furniza numai informatiile personale de identificare necesare pentru a asigura indeplinirea cu succes a aranjamentelor de calatorie.

Etalon Security SRL intelege sa realizeze toate activitatile de procesare atat intr-un scop bine determinat si raportat la activitatea sa, dar si circumscris unei justificari legale corespunzatoare dupa cum urmeaza:

incheierea unui Contract de comercializare a pachetelor de servicii, fie de la sediul agentiei fie prin intermediul achizitiei online

abonarea la newsletter-ul Etalon Voyage prin intermediul caruia vom trimite oferte de transport /excursii, comunicari comerciale privind promotiile si campaniile desfasurate de Etalon Security SRL, independent sau in colaboare cu unul sau mai multi parteneri etc.;

gestionarea relatiilor cu clientii, comerciantii parteneri si utilizatorii produselor si serviciilor, prin intermediul contului creat pe site;

oferirea de raspunsuri in cazul completarii formularului de contact;

participarea la concursurile si campaniile organizate online de catre Etalon Voyage;

realizarea de analize privind navigarea pe Site si interactiunile utilizatorilor cu site-ul.

In contextul prelucrarii datelor cu caracter personal va informam ca beneficiati de urmatoarele drepturi:

(i) dreptul la informare [respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Etalon Security SRL, conform celor descrise in prezentul document],

(ii) dreptul de acces la date respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Etalon Security SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare;

(iii) dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine rectificarea de catre Etalon Security SRL a datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete;

(iv) dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) cu exceptia cazului in care exista dispozitii legale contrare [in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege – este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor,  sa anonimizam aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice];

(v) dreptul la restrictionarea prelucrarii [in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege];

(vi) dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Etalon Security SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;

(vii) dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare efectuate pentru scopuri de marketing direct, inclusiv activitatile de profilare, dreptul de opozitie se poate exercita in orice moment, prin transmiterea unei solicitari catre adresa de email: info@inchirieremicrobuz.ro

(viii) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate [ respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate] si

(ix) dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Puteti sa va exercitati dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de interventie, dreptul de opozitie si dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale automate prin transmiterea catre Etalon Security SRL a unei cereri scrise (in format material/electronic prin e-mail info@inchirieremicrobuz.ro). Cererii ii veti atasa o copie lizibila a actului dvs. de identitate.

In cazul in care ne oferiti detalii personale referitoare la orice cerinte speciale si / sau detalii privind orice boala, handicap, sunteti de acord ca aceste informatii sa fie transmise catre orice organizatie sau companii responsabile pentru orice parte a calatoriei dumneavoastra.

Nu vom transmite nici o informatie oricarei companii si/sau organizatii care nu sunt responsabile pentru furnizarea oricarei parti a aranjamentelor de calatorie.

Informatiile pot fi, de asemenea, furnizate autoritatilor, conform legii. Etalon Security SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate voluntar de dumneavoastra pentru furnizarea de bunuri si servicii precum si in scopuri de reclama, marketing si publicitate.

 

Daca faceti o rezervare reusita cu noi, suntem indreptatiti sa presupunem ca nu va opuneti niciunuia dintre lucrurile mentionate mai sus, chiar daca nu v-am notificat in prealabil; daca totusi aveti obiectii va rugam sa le trimiteti in scris la info@inchirieremicrobuz.ro.

12. Politici de remarketing - Cookie

Majoritatea site-urilor web interactive utilizeaza astazi cookie-uri pentru a imbunatati experienta utilizatorului, permitand site-ului sa isi „aminteasca” de dvs.

Cookie-urile pot face o multime de lucruri diferite, cum ar fi sa va permita sa navigati mai usor intre pagini, sa va stocati preferintele dvs. personale pentru site si, in general, sa imbunatateasca experienta unui site web.

Cookie-urile faciliteaza interactiunea dintre dvs. si site-ul web mai rapid si mai usor

Ce este un cookie?

Un cookie este un fisier text mic care este stocat pe computer sau dispozitivul mobil de catre un site web, astfel incat data viitoare cand vizitati site-ul sa va poata recunoaste si sa va asigurati ca preferintele dvs. sunt incarcate.

Fiecare cookie este unic pentru browserul dvs. web. Deci, daca utilizati un alt computer, va trebui sa acceptati utilizarea cookie-urilor pe acel al doilea computer si asa mai departe.

Cookie-urile vor contine informatii anonime, cum ar fi un identificator unic si numele site-ului si unele cifre si numere. Permite unui site web sa-si aminteasca lucruri precum preferintele dvs. sau ce se afla in cosul de cumparaturi.

Ce sa faceti daca nu doriti sa fie setate cookie-urile

Este posibil sa blocati unele sau toate Cookie-urile sau chiar sa stergeti cookie-urile deja setate; dar trebuie sa fiti constient ca s-ar putea sa pierdeti unele functii ale acelui site web.

13. Contact

Daca doriti sa va modificati sau sa anulati rezervarea, daca aveti o plangere sau aveti intrebari cu privire la problemele legate de transport, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@inchirieremicrobuz.ro.

bottom of page